welkom in het andere zuid-spanje.......
 Welkom in ons appartement in Spanje, gelegen in Condado de Alhama. Het resort ligt bij de Costa Calida ("warme kust") in de regio Murcia. Met een gemiddelde van 315 dagen per jaar zonneschijn kan men dit gerust een van de zonnigste regio's noemen!

Ons appartement is het gehele jaar te huur en biedt u een hoge mate van comfort in combinatie met een fraaie omgeving.
Het is de ideale basis voor koppels, vrienden, familie en natuurlijk ook voor golfers, daar het appartement direct aan de golfbaan ligt. Maar ook mensen die willen genieten van een relaxte vakantie in de zon komen aan hun trekken met zowel prachtige stranden als historische steden en prachtige natuur in de directe omgeving. Een deel van Spanje om te ontdekken!


Our luxery appartemtent is situated on Condado de Alhama. This spectactular resort is on the Cosat Calida ("warm coast") in the region Murcia wich is said to be the sunniest region of spain, with an average 315 days of sunshine per year!

The appartment is available to rent throughout the year and offers luxurious accomodation in stunning surroundings.
It provides an ideal base for couples, families, friends and golfers. Since located directly next to the golfcourse it is perfect for golfers, but also for couples and families wanting an relaxing holiday in the sun, with acces to firstclass facilities, beautiful beaches, fabulous scenery and historic cities - there really is something to suit everyone.


Vanaf het appartement kijkt u uit over de golfbaan Alhama Best Golf. De baan, ontworpen in samenwerking met de beroemde golfer Jack Nicklaus,is zeer gevarieerd en van hoge kwaliteit. De trail is uniek voor de wereld en exclusief voor de resorts van Polaris World. Als huurder ontvangt u korting op de greenfee, u dient dit te melden aan de balie van de golfshop.